Palafolls tornarà a tenir revetlla de Cap d’Any

Compartiu aquesta història

La Comissió de Reis i Carnestoltes de Palafolls ja té quasi tot preparat per donar la benvinguda a l’any nou. Aquest any, tornen a organitzar una festa de Cap d’Any per tothom qui vulgui unir-se. Tal com explica Ángela Martínez, una de les membres de la comissió, la intenció principal de la celebració és una voluntat de servei al poble. 

Tot i que altres de les festes que organitzen, sí que busquen un benefici econòmic per continuar organitzat altres actes, en aquest cas, la festa de Cap d’Any se celebra perquè els palafollencs puguin trobar un espai on divertir-se i celebrar tots junts l’arribada de l’any nou. 

Tothom qui vulgui formar part de la celebració ho podrà fer a partir de les 00:30 fins a les 5h al Teatre de Palafolls. Com que l’aforament és limitat, l’entrada al teatre es permetrà fins que estigui complet i no es podrà entrar fins que no surti algú. Pel que fa a les consumicions, des de l’organització detallen que els tiquets es podran comprar en el mateix moment en l’espai que s’habilitarà per fer-ho, l’entrada a la festa, però, és lliure per tothom.   Mentre duri la festa hi haurà música amb DJ Mario Otero, servei de guarda-roba i servei de barra.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.