La Comissió de Reis cerca voluntaris per la Cavalcada

Compartiu aquesta història

Queda poc menys d’un mes per rebre Ses Majestats els Reis d’Orient i la Comissió de Reis està ultimant els preparatius per la seva arribada a Palafolls. Tot i això, per fer possible l’arribada de Ses Majestats a Palafolls, cal molta ajuda per part dels palafollencs.

Tal com indica Ángela Martínez, una de les membres de la comissió, hi ha varies classes de voluntaris. D’una banda, els que confeccionen les carrosses i els que formen part de l’elenc de personatges que acompanyen els Reis d’Orient per Palafolls el dia de la cavalcada. En aquest sentit detalla que encara han de determinar qui seran els voluntaris que acompanyaran els Reis a la cavalcada

Pel que fa a les novetats d’enguany, Martínez detalla que aquest any hi haurà tres carrosses noves. Justament, la junta i els voluntaris ara mateix estan treballant en elles perquè estiguin llestes pel proper 5 de gener. 

La cavalcada de Ses Majestats els 3 Reis d’Orient comporta la mobilització d’un nombre considerable de persones, tant a nivell d’entitats com també de personal que s’encarrega de la logística, la mobilitat i la seguretat perquè tot plegat es desenvolupi sense problemes i perquè es pugui gaudir al màxim de la màgia d’aquella nit. D’aquesta manera, tothom interessat es pot posar en contacte amb la Comissió de Reis i Carnestoltes de Palafolls per participar a la cavalcada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.