L’ACEP sortejarà tres vals de 150€

Compartiu aquesta història

L’Associació d’Empresaris i Comerciants de Palafolls (ACEP) ha posat en marxa una nova promoció. En aquest cas, es tracta d’un sorteig en què es vol premiar la confiança de totes aquelles persones que aposten pel comerç local. 

En aquest sentit, aquest febrer l’ACEP sortejarà tres vals de 150€ cadascun. Com és habitual, Ràdio Palafolls participa de la iniciativa amb la retransmissió en directe del sorteig. La forma de participar i guanyar un d’aquests premis és molt senzilla, simplement heu de comprar als establiments de l’ACEP i omplir la butlleta que us donaran amb el vostre nom i cognoms i telèfon fins al 15 de febrer. 

Així doncs, el pròxim divendres 16 de febrer, totes les persones que hagin omplert la butlleta de participació hauran d’estar atents al telèfon reben la trucada en directe des de Ràdio Palafolls. El sorteig tindrà lloc a partir de les 20h i el podreu seguir des del 107.7 FM i des de la nostra pàgina web. 

És important recordar que és imprescindible agafar la trucada a la primera. En cas contrari, es trucarà una altra persona fins a trobar un guanyador.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.