URGENT

El grup Takikardia passa a la final del Giramaresme.

Compartiu aquesta història

 

Els palafollencs van ser un dels 4 grups que han passat amb nota els concerts de les semifinals, realitzats aquest cap de setmana a Arenys de Munt i Sta. Susanna.

En aquests concerts, on hi participaven 8 grups, el públic havia de decidir els 4 finalistes que es jugaran el premi, aquest proper cap de setmana amb un nou concert a Calella.

Takikardia, juntament amb Born54, van ser els guanyadors del concert de dissabte a Arenys de Munt . El dia abans, en un altre concert a Sta. Susanna, dos grups més van passar a la final de Calella.

El Giramaresme és el concurs musical de la comarca organitzat per diferents ajuntaments. El premi , al que opta Takikardia, és una gira de concerts en els pobles organitzadors, entre ells PLF.

A la nostra localitat el guanyador del Giramaresme, com ha passat en les edicions anteriors, actuarà durant la Festa Major del mes de setembre.

La final serà un concert al passeig de Manel Puigverd de Calella aquest proper dissabte a partir de 2/4 d’11 de la nit amb els 4 finalistes.

De nou serà el públic qui decidirà els guanyadors del concurs després del concert.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics