La piscina municipal de Malgrat obrirà el proper 25 de juny

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ja ha anunciat quan obrirà la piscina municipal. L’obertura de l’equipament es farà el proper dimarts 25 de juny i tindrà dos períodes diferents d’obertura. Fins al 2 d’agost, la piscina obrirà de 10h a 19h entre setmana i de 10h a 20h els caps de setmana. A partir del 2 d’agost i fins a l’11 de setembre, l’horari serà de 10h a 20h tots els dies de la setmana. 

Les entrades per la piscina tindran un cost de 5 euros pels adults i 3 pels infants de 3 a 14 anys. A la vegada, però, també es podran demanar els abonaments per temporada. El preu d’aquests, segons indica el consistori, serà de 48 euros pels adults i de 38’45 pels infants. Les famílies també podran demanar abonaments conjunts, en aquest cas, el seu preu serà de 28’6€ per persona.

Aquest es podran tramitar els propers 20 i 21 de junt de 10h a 19h a les instal·lacions de la piscina i, a partir del 25 de juny, en el mateix horari de l’equipament. 

Aquest any, a més la piscina oferirà diversos cursets de natació segon els nivell. Hi haurà tres, nivell d’iniciació; nivell mig; i perfeccionament. Els cursets es duran a terme del 25 de juny al 12 de juliol i del 15 de juliol al 2 d’agost en horari de matí o tarda i tindran un preu de 42’05 € per persona i curs. Les inscripcions per aquests es poden tramitar de manera presencial els dies 18 i 19 de juny de 10 h a 19 h a la piscina municipal.

Pel que fa a les platges, Malgrat de Mar ja ha iniciat la temporada. Dissabte es va iniciar a les platges de Malgrat Centre i l’ “Astillero” o l’1 de juliol s’iniciarà a la platja de la Conca i a la Punta de la Tordera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.