Blanes torna a portar cinema als barris durant l’estiu

Compartiu aquesta història

La ciutat repetirà per sisena vegada el cicle ‘Cinema als Barris’, que proposa poder gaudir d’una projecció cinematogràfica a l’aire lliure.

L’activitat es desplegarà durant els mesos de  juny, juliol i agost amb 6 projeccions gratuïtes i principalment adreçades al públic infantil i familiar, la qual cosa les fa aptes per a tots els públics.

Totes les sessions es faran en dimarts, a les 10 de la nit, començant avui mateix i duent-se a terme cada setmana, menys les dues setmanes que coincideixen amb les festes de Santa Anna.

Pel que fa als títols previstos, hi ha dues pel·lícules d’animació; ‘Spiderman: Creuant el multivers’ el 2 de juliol, i ‘Super Mario Bros’ el 6 d’agost. Els altres quatre films són ‘20.000 especies de Abejas’, ‘A todo tren I’, ‘El Hotel de los Líos’ i ‘Jurassic World: Dominion’

L’Ajuntament ha destacat que cada any es canvia l’indret a l’aire lliure on s’ofereixen les projeccions, amb l’objectiu que tots els veïnats del municipi puguin gaudir de l’experiència. Aquest 2024 les sis localitzacions són a la Plaça de Davant la Biblioteca Comarcal; la Pista de Mas Florit; el terreny del costat del ‘Decathlon; la Plaça Molina; Plaça del Cedre i la Plaça dels Dies Feiners.

Dia i HoraTítol Pel·lículaLloc
Dimarts 25 juny – 22 h‘20.000 especies de abejas’Plaça davant Biblioteca (Racó d’en Portas)
Dimarts 02 juliol – 22 h‘Spiderman: creuant el multivers’Pista Mas Florit
(Mas Florit)
Dimarts 09 juliol – 22 h‘A todo tren I’Terreny costat Decathlon
(Pla Parcial Costa Brava)
Dimarts 16 juliol – 22 h‘El hotel de los líos’Plaça Molina
(Quatre Vents)
Dimarts 06 agost – 22 h‘Super Mario Bros’Plaça del Cedre (Residencial Blanes)
Dimecres 13 agost – 22 h‘Jurassic World. Dominion’Plaça dels Dies Feiners
(Dintre Vila)

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.