Tornen a licitar la gestió del bar del casal d’avis

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls ha obert la 6a licitació en tres anys per tal de poder adjudicar la gestió del bar del Casal d’Avis del centre. Fins el proper dia 17 de juliol es poden presentar les ofertes per poder encarregar-se del bar que ha tingut diferents gestors en els darrers anys. L’últim gestor va marxar al novembre passat i, des de llavors, tots els intents del consistori per trobar alguna empresa que vulgui portar el servei s’han vist frustrats per diferents motius.

Fa una setmana es declarava desert el darrer intent després que les dues propostes presentades quedessin excloses per manca de documents o per haver-los presentat malament.

La regidora de gent gran, Marta Alabart, explicava en el darrer ple municipal que la licitació s’ha obert exactament amb els mateixos paràmetres que en l’anterior intent i que esperen que, aquest cop, les propostes es presentin amb tota la documentació necessària per poder adjudicar el servei, abans de final de l’estiu.

De fet, durant el ple es va manifestar la voluntat de les dues empreses que han quedat fora en el darrer intent de tornar a presentar-se en aquest nou procés.

Mentrestant, el casal ha notat una davallada general d’usuaris. Per exemple,  en els balls dels diumenges a la tarda.

Alabart ja va anunciar a RP la seva intenció d’instal·lar fonts d’aigua i mantenir la màquina de cafè per tenir una alternativa mentre no es resol la licitació.

L’Ajuntament demana un cànon de 9000€ anuals per gestionar el bar del casal i manté la resta de condicions, com les limitació de preu segons els productes.

Podeu consultar les dades de la licitació al web de Ràdio Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.