URGENT

Detenen una mare i una àvia per amenaçar i cridar a una mestre i a la directora d’una escola de Maçanet.

Compartiu aquesta història

10 dies després de l’inici de curs, els Mossos d’Esquadra van detenir el passat a una dona de 40 anys, i a una altra de 22 , com a presumptes autores d’un delicte d’atemptat a funcionaris públics.

Divendres passat, cap a 2/4m d’11 del matí, una de les dones es van presentar a l’escola exigint de males maneres parlar amb la directora i amb la mestra del seu net de 6 anys.

La mestre, tutora del menor, va atendre l’àvia, que va escridassar i intimidar la docent de tal forma que els crits van alertar a la directora i al cap d’estudis, que van adreçar-se al despatx per veure què passava. La directora va intentar mediar per solucionar el conflicte, però la dona encara es va exaltar més i va incrementar els crits.

Mentre la directora acompanyava la dona a la sortida de l’escola, va arribar la mare del nen, que també va intimidar i amenaçar de mort la mestra i la directora de l’escola.

Les dues familiars es van mostrar en tot moment molt agressives i les professionals de l’educació es van veure intimidades amb molta intensitat, arribant a patir en algun moment per la seva integritat física.

Davant d’aquests fets, els mossos van localitzar les dues dones, que tenen antecedents, i el mateix divendres al vespre les van detenir.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics