Rosa Garcia prendrà possessió de l’acta de regidora al ple d’aquest dijous

Compartiu aquesta història

Aquest dijous, els regidors a l’Ajuntament de Palafolls estan convocats a una nova sessió ordinària del ple. En aquest cas, aquesta es tracta de l’última que es durà a terme abans de l’aturada d’estiu. 

Entre els punts a l’ordre del dia s’inclou la presa de possessió de l’acta de regidora del PSC per part de Rosa Garcia després que Lluís Moreno deixés el càrrec el mes de juny. Aquesta, però, no és la primera vegada que Garcia serà regidora de l’Ajuntament. En aquest cas ho serà a l’oposició, però cal recordar que també va ser regidora durant dos mandats amb Valentí Agustí com alcalde de Palafolls. 

A banda d’aquest punt, la sessió ordinària del ple inclou també d’altres com diverses qüestions econòmiques, de personal, i de convenis amb altres ens supramunicipals. També es durà a aprovació l’expedient de contractació per licitar les obres dels nous habitatges de protecció oficial municipals. 

Com és habitual, la sessió ordinària del ple es durà a terme a partir de les 19h a la Sala de Plens de l’Ajuntament. A la vegada, es podrà seguir en directe des del 107.7 FM i des del Facebook de Ràdio Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.