Palafolls ha arribat als 10.000 habitants

Compartiu aquesta història

Tot i que a finals de l’any passat Palafolls estava fregant els 10.000 habitants, no era oficial que hagués assolit aquesta xifra. Ara, però, segons les dades del padró municipal, Palafolls porta quatre mesos seguits comptant amb una població que supera els 10.000 habitants. 

L’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, detalla que des del passat mes de gener, s’han estabilitzat tots els tancaments mensuals del padró en els 10.000 habitants. Per tant, tot i que no serà oficial fins al tancament del 2024, ja es pot afirmar que el nostre municipi ha assolit una xifra tan buscada com aquesta.

Assolir aquesta xifra implica que Palafolls pugui aconseguir un altre tipus de subvencions i ajudes, l’organització del consistori pel que fa als regidors canviarà, etc.

Tot i això, l’alcalde detalla que des de l’Ajuntament fa temps que es treballa com si Palafolls ja tingués els 10.000 habitants, per tant, no canviarà la forma de treballar. Els canvis més substancials seran de cara les properes eleccions i en què oficialment es podrà dir que Palafolls compta amb una població superior als 10.000 habitants.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.