La Generalitat manté que les obres de la rotonda d’entrada a Palafolls començaran al setembre

Compartiu aquesta història

El Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya ja ha adjudicat les obres de construcció de la rotonda que ha de substituir els semàfors d’entrada al nostre poble.

En concret, els treballs els farà l’empresa de Cerdanyola del Vallès  Artífex Infraestructures per un import de 1.2M€ i segons preveu la Generalitat començaran al setembre, un cop finalitzada la temporada d’estiu, quan la carretera d’accés a la Costa Brava té un volum de trànsit molt superior a la resta de l’any.

Si comencen al setembre, les obres s’allargarien entorn a 10 mesos, és a dir, fins al juliol del 2025, just per a una nova temporada estival.

les obres de la nova rotonda es farà en tres fases, intentant molestar el menys possible el trànsit rodat de la carretera d’accés a la Costa Brava i la que comunica amb Sant Lluís i Malgrat.

El projecte preveu una gran rotonda amb 4 connexions. En una d’elles, la que dona accés al centre de Palafolls, tindrà a una semirotonda més petita per distribuir el trànsit als carrers Ramon Turró, President Companys i Passada.

La mida de la rotonda principal, d’uns 25 metres de diàmetre, comportarà expropiacions i altres millores en altres accessos de la carretera B-682. 

Aquesta nova rotonda suposarà l’eliminació dels semàfors que durant més de 30 anys han regulat l’entrada al nostre poble en aquest punt. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.