800 persones participen del Cinema als Barris de Blanes

Compartiu aquesta història

Blanes ha tancat ja la 6a edició del cicle de cinema gratuït per al públic infantil i familiar que un estiu més ha portat la projecció de diferents pel·lícules comercials a l’aire lliure i en diferents emplaçaments de la ciutat.

Han total s’han fet 6 projeccions, entre el 25 de juny  i el passat 13 d’agost, sempre en nits de dimarts, i aquest any s’han fet a la plaça de davant la Biblioteca Comarcal, a la pista polivalent de Mas Florit, a un terreny del costat la botiga Decathlon,,  Plaça Molina d’Els Pavos-Quatre Vents, la Plaça del Cedre de Residencial Blanes-VistaMar i, finalment, a la Plaça dels Dies Feiners, a Dintre Vila, on va acabar el cicle la passada setmana.

Segons l’Ajuntament de Blanes hi ha hagut prop de 800 assistents al llarg de tot l’estiu. Un  balanç molt ben valorat pel propi consistori, que remarca l’experiència positiva que significa pels diferents veïnats que hi ha arreu de Blanes la programació d’aquesta activitat, ja que la iniciativa ajuda a la cohesió entre els barris blanencs.

La darrera projecció del 13 d’agost, on hi ha hagut més espectadors, va oferir l’última entrega de la nissaga del Jurassic Park. Un film  que va aplegar un total de 200 persones.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.