Últims dies per demanar parada al mercat setmanal

Compartiu aquesta història

A principis d’aquest mes d’agost es va obrir el termini per tal d’ampliar i diversificar el mercat dels dissabtes a Palafolls.

Durant tot el mes, els paradistes que vulguin ser presents al mercat palafollenc poden demanar-ho al registre del consistori i aquesta tardor es valoraran i s’provaran aquelles que segueixin les bases d’atorgament. El termini es tanca el 31 d’agost, pel que només queden 10 dies per poder formalitzar les propostes d’obertura de noves parades al mercat palafollenc.

L’Àrea de Promoció econòmica de l’Ajuntament ha planificat i distribuït l’espai de la plaça d’Ax en 25 mòduls que es poden demanar per poder muntar la parada. Els mòduls són de 6x4m i es pot demanar un màxim de 3 mòduls per paradista. Actualment ja hi ha 8 mòduls ocupats pels paradistes tradicionals, i per tant en queden 17 de disponibles.

Si s’aconseguis omplir tota l’oferta, el mercat seria dues vegades més gran que l’actual.

L’Ajuntament també ha reordenat l’espai i agruparà les parades segons la seva tipologia, ja siguin de fruita i verdura, decoració llar i tèxtils o de food trucks. Una nova distribució que obligarà a reubicar alguna de les parades actuals i que permetrà una millor circulació de visitants.

L’objectiu últim és aconseguir revitalitzar un mercat que, amb els anys, ha perdut força i parades, deixant-lo reduït a la mínima expressió.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.