29.000 persones passen per la primera edició del Mar d’Estiu

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana passat s’ha tancat la primera edició d’aquest festival musical que venia a substituir l’Arts d’estiu de Pineda.

Segons els organitzadors, gairebé 29.000 espectadors han passat pel recinte que es va haver d’improvisar a l’esplanada del Torrentó de Can Gelat de Santa Susanna.

Durant 15 dies, el festival Mar d’Estiu ha portat al Maresme una combinació d’artistes consagrats i altres d’emergents com Sergio Dalma, Sopa de Cabra, Malú, Rozalén, Los Secretos, Luz Casal així com God SaveThe Queen,  Ojete Calor, Antoñito Molina, Juan Magán, Ara Malikian o Mushkaa i The Tyets. Tot plegat sumat als concerts de petit format al Village 

Mar d’Estiu és l’aposta dels Ajuntaments de Santa Susanna, de Pineda de Mar i la promotora The Project per consolidar un festival potent i ambiciós a la zona, com ho va ser el desaparegut Arts d’Estiu. 

En un primer moment el festival s’havia de celebrar a la platja a cavall entre les dues poblacions, però la Generalitat no va autoritzar l’activitat a la costa per les molèsties dels veïns. A correcuita es va buscar un emplaçament nou pels concerts al torrentó de Can Gelat de Santa Susanna. 

Justament la màxima preocupació de l’Ajuntament de Santa Susanna ha estat conciliar el festival amb el descans dels veïns, per evitar les queixes d’altres anys a Pineda i que van acabar sentenciant l’Arts d’Estiu. El consistori es va comprometre a parar la música a la mitja nit, i així ha estat, segons es remarca des del propi Ajuntament de Santa Susanna.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.