Les ADF de l’Alt Maresme creen un portal a internet on consultar els incendis de la zona

Compartiu aquesta història

En el que va d’estiu, Palafolls ha registrat dos petits incendis forestals; un primer a finals de juliol a la zona de Can Nan i en un canyer a tocar del Marineland a principis d’agost.

Tot i que, entre els dos focs,  només s’han cremat uns pocs metres quadrats, 0.05 hectàrees de terreny en total, Palafolls és el poble amb  més afectació pels incendis de l’Alt Maresme en el que va d’estiu. Això demostra l’estiu tranquil que hem tingut pel que fa a focs forestals a la nostra zona.

Ho diu el nou portal que les ADF de l’Alt Maresme han creat a internet en el que es poden visualitzar els incendis que hi ha hagut aquest estiu a la nostra zona, la seva localització i la seva afectació. També expliquen si s’ha tractat d’un foc de matoll, forestal o agrícola

A més, es poden consultar les dades a nivell de Catalunya.

Fent una ràpida ullada, es veu que a Pineda i a Palafolls hi ha hagut dos focs, mentre que a Tordera i a Malgrat només 1. A Calella i Santa Susanna no s’ha declarat cap incendi aquest estiu.

Les dades s’han elaborat a partir del Pla d’Informació i Vigilància d’Incendis Forestals (PVI) de la Diputació de Barcelona.  

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.