La Policia Local es reforça amb la incorporació d’una sergenta i dos agents

Compartiu aquesta història

Aquest proper dilluns el cos local de seguretat recuperarà de nou la figura d’un cap intermig, ja que està previst que s’incorpori una sergenta a l’organigrama de la Policia.

Aquesta incorporació ve a reforçar l’estructura organitzativa de la policia palafollenca.

De fet, ja havia existit aquesta figura anys enrere, però va desaparèixer un cop l’agent que l’ocupava va marxar a un altre cos local.

A banda de la nova sergenta, l’Ajuntament també ha incorporat recentment dos agents policials per tal de cobrir baixes temporals. 

Tot plegat, segons la regidora de governació, Susanna Pla, vol reforçar la plantilla i el servei que ofereix la policia i evitar situacions sobrevingudes com la manca d’agents del juliol.

El gran nombre de baixes a la plantilla policial va obligar a tancar durant 8 nits la caserna de Palafolls. Segons la regidora, durant aquelles nits no hi va haver cap problema destacat i els Mossos d’Esquadra es van encarregar de la vigilància del nostre municipi de forma coordinada.

Amb la incorporació de la nova sergenta a partir de dilluns, el cos local de Palafolls comptarà amb 22 agents amb plantilla, entre els quals la pròpia sergenta i el sots inspector.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.