L’Ajuntament de Blanes i la Cambra de Comerç de Girona programen més formacions i accions per impulsar l’economia local

Compartiu aquesta història

Fa temps que l’ajuntament blanenc i la cambra de comerç gironina col·laboren per fomentar l’ocupació a la ciutat i, alhora, donar un impuls al teixit comercial i empresarial de Blanes.

Ara les dues entitats han acordat incorporar noves accions formatives i una edició de la Fira TreballemGi. 

En aquest sentit, l’Ajuntament de Blanes explica que s’impulsaran cursos dins de la garantia juvenil per a menors de 30 anys i també accions dirigides a persones majors de 45 anys. Es tracta de dos col·lectius que presenten dificultats per inserir-se al mercat laboral.

Darrerament ja s’han fet formacions com les de zelador amb cures auxiliars d’infermeria, monitor en el lleure, estètica i assessorament d’imatge, soldador, seguretat privada, competències digitals i català, mosso de magatzem amb certificat de carretoner, i a l’octubre s’iniciaran els cursos d’operari mecànicsoldador, monitor en el lleure i sociosanitari.

A finals de novembre, la Ciutat Esportiva de Blanes acollirà la 14a edició de la Fira TreballemGi, en un format híbrid ja que els candidats hi accediran tant presencialment com en línia per valorar ofertes laborals d’unes 60 empreses que cerquen personal o consultar les oportunitats formatives i tallers que s’ofereixen a la demarcació.

Pel que fa al recolzament del sector comercial, s’han programat 3 jornades entre setembre i octubre. Seran  sobre Les marques que marquen, un altra sobre SEO local Google Maps per als negocis Locals i un darrer per introduir el TikTok i com utilitzar-lo al comerç.

Per últim, durant la darrera reunió entre l’Ajuntament i la Cambra també es va recordar la possibilitat que empreses blanenques puguin presentar-se als Guardons per Establiments Històrics que la Cambra atorga cada any per a firmes que han complert més de 50 anys de trajectòria. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.