L’Ajuntament incorpora una nova tècnica d’ocupació 

Compartiu aquesta història

Aquest matí s’ha dut a terme la signatura del contracte de la nova tècnica d’ocupació de l’Ajuntament de Palafolls. Després d’uns mesos en què aquesta plaça estava vacant, el consistori ja ha trobat una persona que ocuparà aquest lloc de feina. 

Des de la regidoria d’Ocupació indiquen que aquesta ha sigut sempre una plaça que s’ha cobert de forma temporal i, finalment, ara s’ha pogut dur a terme un contracte fixe. Aquesta nova forma de contractació permetrà dur a terme projectes i iniciatives que s’allarguin tant a curt com a llarg termini. Ho ha detallat Marta Alabart, regidora d’Ocupació a l’Ajuntament de Palafolls.

Ara, coincidint amb el final de l’estiu i amb l’inici de la Festa Major, el servei d’Ocupació només obrirà un matí i una tarda amb cita prèvia per tal que els interessats puguin ser atesos. Després de la Festa Major es confirmarà l’horari definitiu d’atenció a la ciutadania per part de la tècnica d’ocupació. El més probable, segons avança la regidora, és que atengui a la població els dimecres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.