Palafolls tindrà un club de twirling

Compartiu aquesta història

Cada any sorgeixen noves entitats a Palafolls en diversos àmbits de la socials. Un d’ells és l’esportiu i, en aquest sentit, ha nascut una nova entitat al municipi. Aquesta és un club de twirling, una disciplina que poc a poc s’obre camí en el nostre territori. 

Tot i que encara no s’ha fet una presentació oficial d’aquesta entitat, el passat 10 de setembre, dins els actes programats pel Cuida’t, van fer una petita demostració perquè tothom els conegui. Marta Alabart, regidora d’Esports a l’Ajuntament de Palafolls, ha detallat que encara queda un últim tràmit per fer oficial la creació d’aquesta entitat en el nostre municipi. 

La regidora, a més, ha detallat que, tot i semblar un esport on predomina la presència d’esportistes femenines, també hi poden participar esportistes masculins. I, és per això, que anima tots aquells interessats en el twirling a unir-se a aquesta disciplina que d’aquí poc estarà activa al nostre municipi. 

En aquest aspecte, ja s’està treballant des de la regidoria i el club per fer un acte de presentació en què la població pugui conèixer en què consisteix el twirling i així animar-la a participar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.