Palafolls celebra el Dia sense Cotxes dins la Setmana Europea de la Mobilitat

Compartiu aquesta història

Aquest divendres, Palafolls se suma un any més a la commemoració de la Setmana Europea de la Mobilitat i ho fa amb diverses iniciatives. 

La primera d’elles és la celebració del Dia sense Cotxes, una proposta que tallarà la circulació en diversos carrers del municipi per afavorir la circulació dels vianants durant la jornada i el desenvolupament de la resta d’activitats que s’han preparat. 

Concretament, es tallarà el trànsit a la cruïlla entre les avingudes Costa Brava i Francesc Macià amb el carrer Major, i a la zona pacificada de les escoles. Ho ha detallat la tècnica auxiliar d’Educació, Sabina Guerrero.

Pel que fa a la resta d’accions previstes, al Fòrum Palatiolo es duran a terme diverses activitats com jocs tradicionals al carrer, punts de lectura, zona de descans per esmorzar i berenar, guixos de colors per pintar al terra, rondalles infantils i música ambient.

A més, també s’ha proposat des de l’àrea d’Educació la creació d’un mural gegant fet pels alumnes de l’Escola Mas Prats i de Les Ferreries que representa els objectius i l’impacte de la Setmana Europea de la Mobilitat.

Finalment, a partir d’aquest divendres les cruïlles entre el carrer Major i el carrer baix, entre l’avinguda Costa Brava i el carrer Ramon Turró, i entre la rambla Les Ferreries i la plaça Saló de Mas Pedrer, comptaran amb la nova senyalització vertical i les marques viàries corresponents als camins escolars.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.