S’inicia el nou Consell d’Infants de Palafolls

Compartiu aquesta història

Aquesta setmana, l’Ajuntament de Palafolls ha engegat una nova campanya informativa. En aquest cas, es tracta d’una campanya per donar a conèixer el Consell d’infants de Palafolls.

El projecte està impulsat per l’Ajuntament i ara busca que els infants que cursin 5è i 6è de primària coneguin la iniciativa i presentin la seva candidatura per formar-hi part. És per aquest motiu que l’Ajuntament de Palafolls ha engegat aquesta campanya que està formada per un conjunt de vídeos que el consistori publicarà a les seves xarxes socials. 

El primer d’ells ja es pot trobar a les xarxes socials de l’Ajuntament de Palafolls. Ho ha explicat la regidora d’Educació, Susanna Pla. 

En el segon vídeo s’explicarà de quina forma els infants interessats es poden apuntar a la iniciativa, tot i això, la regidora ha avançat alguns detalls. 

El Consell d’infants és una iniciativa de la Regidoria d’Educació i la seva finalitat és ser un òrgan de caràcter consultiu i de participació activa dels infants i joves de Palafolls. El constitueix l’Ajuntament i el regularà la legislació catalana, a l’empara jurídica de la Convenció sobre els Drets de L’Infant aprovada per les Nacions Unides l’any 89.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.