L’agrobotiga del Sindicat celebra un OctoberFest solidari

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte a la tarda, l’agrobotiga del Sindicat ha organitzat una nova activitat per a tothom qui estigui interessat. Concretament, s’ha preparat una mena d’OctoberFest amb la col·laboració de diverses entitats del municipi i rodalies. La diferència, és que els beneficis que es recaptin es destinaran a Aspronis. Aquesta és una iniciativa que des de la botiga volien fer fa temps i ara han trobat l’oportunitat per realitzar-la, així ho ha indicat Xavier Verdaguer, cap d’unitat de negoci de l’agrobotiga del Sindicat de Palafolls.

L’activitat es durà a terme demà des de les 17h fins a les 22h al pàrquing de la botiga. L’entrada a l’esdeveniment és gratuïta i l’únic que es pagaran son les consumicions. 

Aquesta és una de les primeres iniciatives de l’Agrobotiga després de la seva reobertura fa dos anys. I, és que, després de més d’un any de reformes, el juny de 2022 la botiga del sindicat de pagesos de Palafolls va poder obrir al públic de nou després dels treballs de reforma de la il·luminació, dels baixants d’aigua, del canvi del terra, i del repicat de parets, entre altres. 
A la botiga, la Cooperativa Agrícola Conca de la Tordera comercialitza productes de proximitat i de quilòmetre zero, a banda de productes ecològics gràcies a la col·laboració amb la cadena Veritas.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.