Tercera posició dels Maduixots al Concurs de Castells de Torredembarra

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge, la Colla Castellera de l’Alt Maresme i la Selva Marítima es va desplaçar fins a Torredembarra per participar en una nova edició del Concurs de Castells. En aquesta ocasió, els Maduixots van aconseguir la tercera posició. Una victòria que els va agafar per sorpresa, segons detallen des de la colla. 

I, és que, fa només una setmana que van aconseguir descarregar els primers castells de la gamma mitjana de 7 i ahir al concurs van aconseguir portar a plaça i descarregar a la primera el 5d7, el 4d7 i el 7d7. Precisament, aquest últim no el completaven des del concurs de castells de fa dos anys. Així ho ha indicat Bernat Sanjuan, president dels Maduixots.

Sanjuan ha afegit que aquesta tercera posició va causar l’eufòria dels membres, tenint en compte les passades temporades. A la vegada ha agraït la participació de les més de 200 persones que els van acompanyar, ja que, sense ells, no haurien aconseguit el podi. 

Pel que fa als altres guanyadors, la primera posició va ser pels Nois de la Torre i la segona pels Castellers de Castelldefels. Ara a la colla alt maresmenca i de la selva l’espera una setmana de vacances. A partir de la setmana vinent, tornen als assajos al Forroll per encarar els dos últims mesos de la temporada amb quatre diades fora de casa, a Guissona, Vilobí d’Onyar, Cerdanyola i Barcelona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.