Neix el Passaport dels Museus del Maresme

Compartiu aquesta història

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha posat en marxa una nova iniciativa. Concretament, es tracta del Passaport dels Museus del Maresme, una iniciativa que busca apropar la història, el patrimoni, l’art i les tradicions del Maresme a tota la ciutadania. A la vegada, també és una forma de fomentar les visites als museus de la comarca. Així ho ha detallat Carme Ponsa, presidenta del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme. 

Aquest passaport es podrà aconseguir de forma gratuïta a les Oficines de Turisme de tot el maresme i els equipaments que participin de la iniciativa. Segons detallen els impulsors, el passaport funciona de la mateixa manera que ho fa un passaport de viatge. El document té unes caselles que, a mesura que vas visitant els equipaments que formen part del projecte, es van segellant. 

En aquest cas, com més equipaments visitis millor. Per exemple, quan aconsegueixes els sis primers, el participant es pot posar en contacte amb el Consorci i rebràs un obsequi. En aquest cas, els equipaments han de ser de municipis diferents, així es promou el turisme dins la mateixa comarca.

Segons afegeixen des del consorci, el passaport vol impulsar la vivència d’experiències úniques per a tots els públics implicats espais culturals i museístics, descobrint d’aquesta manera la història, l’art i les tradicions de la nostra comarca, a la vegada que es promou l’ús del transport públic. 

El document ja es pot trobar a les oficines de turisme i als espais col·laboradors i té una validesa d’un any des de la primera estampació. Concretament, del Maresme hi participen 27 espais de 13 municipis.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.