Arnau i Mireia Pozas actuen davant el Papa i l’ambaixada espanyola a la Santa Seu

Compartiu aquesta història

Fa tot just una setmana, els palafollencs Arnau i Mireia Pozas, juntament amb una desena més de músics catalans, van actuar davant el Papa de Roma i de l’ambaixada espanyola a la Santa Seu.

Mireia Pozas ha destacat que aquesta ha estat una experiència molt gratificant, tant per ella com pel seu germà. Segons detalla, el concert va anar molt bé i van tocar més temps del que estava previst, vista la bona acollida que van tenir. 

La Mireia i l’Arnau són dos germans sords de Palafolls que toquen el clarinet i el saxòfon, respectivament. Des de fa cinc anys formen part de l’orquestra Graeme Clark. Aquesta va néixer l’any 2019 i i està formada per dotze joves entre 13 i 21 anys que són sords, però que poden escoltar mitjançant un implant coclear.  Tots ells, units per l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. 

Després d’un temps sense tocar junts, va sorgir l’oportunitat de fer un concert davant la Santa Seu, gràcies a la cirurgiana que els va posar a tots l’implant coclear. 

De moment, no està previst cap altre concert per part de l’orquestra en pròximes dates, però sí que indiquen que estan preparant dos projectes per continuar traslladant el missatge que continuaran trencant barreres allà on vagin. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.