La Confraria de Pescadors de Blanes prepara una jornada per donar visibilitat a la zona pesquera

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte, la Confraria de Pescadors de Blanes, amb el suport del Departament de Promoció de la Ciutat i altres institucions, ha organitzat una jornada festiva per animar la gent a conèixer el món de la pesca.

L’acte que donarà el tret de sortida a la jornada serà la inauguració del projecte ‘Land Art’, un híbrid entre l’escultura i l’arquitectura per crear art de la natura a la natura. Aquest és un projecte que busca fomentar el creixement econòmic de totes les empreses del sector pesquer que estan relacionades amb la confraria. Amb ell, es vol augmentar la sensibilització el foment del consum responsable de peix de la llotja. 

Es tracta, concretament, de vint-i-dos plafons amb fotografies i escrits que parlen sobre la història del port i la pesca de Blanes. Aquests s’han instal·lat sobre un mural de 40 metres que s’ha elaborat amb material 100% reciclat amb els residus de plàstic de la mateixa confraria. 

Seguidament, es farà també la inauguració dels ‘Capvespres al Port’ i s’iniciaran els ‘Tastets Arran de Mar’. Aquestes dues iniciatives permetran als visitants provar tapes de peix a preus populars. 

A banda d’aquests actes, la jornada també comptarà amb música, inflables i jocs infantils, entre altres. A més, hi haurà un servei de canguratge perquè els més petits estiguin entretinguts mentre els adults visiten el Land Art. 

La confraria donarà el tret de sortida a l’activitat aquest dissabte a partir de les 17:30h a la zona on atraquen els vaixells.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.