Malgrat celebra el 50è Aplec de la Sardana

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana, Malgrat de Mar acull una nova edició de l’Aplec de la Sardana que organitza l’Agrupació Sardanista Malgratenca La Barretina. Enguany, es tracta d’una edició especial i, és que, se celebra el 50è aplec. 

Per commemorar la cita, l’agrupació ha preparat dues jornades plenes de sardanes que es dividiran entre aquest dissabte i aquest diumenge.Concretament, la jornada començarà dissabte a la tarda al Parc de Can Campassol, ja diumenge se celebrarà al matí a Can Campassol i a la tarda al Parc Francesc Macià.  

A l’esdeveniment estan convidades cobles com la Cobla Ciutat de Granollers, la Cobla Ciutat de Girona, la Principal del Llobregat, la Jovenívola de Sabadell i la Sant jordi Ciutat de Barcelona. 

Pel que fa a la hissada de la senyera, un dels actes destacats de cada aplec, des de l’agrupació destaquen que aquest any seran els mateixos membres de l’entitat els qui ho faran per celebrar la cita. Ho ha detallat, Montse Clapés, una de les membres de l’agrupació. 

A més, aquest any, també s’ha volgut commemorar l’efemèride amb l’edició d’un llibret que recull els cartells d’aquestes 50 edicions. Des del primer aplec que es va fer l’any 1933, fins l’actual d’aquest 2024. Molts d’aquests cartells, detalla, van ser els guanyadors del concurs de cartells que se celebrava per il·lustrar la cita. 

A banda de l’aplec d’aquest cap de setmana, durant tot l’any l’agrupació ha estat realitzant activitats emmarcades dins la celebració d’aquest 50è Aplec. Tothom interessat a gaudir de la celebració, pot acostar-se dissabte i diumenge al Parc de Can Campassol a partir de les 18h i les 11h, respectivament, i diumenge a partir de les 16h al Parc Francesc Macià.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.