Blanes celebra la segona edició del BUF

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana, Blanes torna a omplir-se de música i cultura, en aquest cas, pels joves de la ciutat. I, és que, arriba la segona edició del Blanes Urban Fest, el festival que busca promoure la música, la dansa, l’art i la cultura urbana a la ciutat. 

A diferència de la primera edició, el festival enguany es concentra en tres jornades plenes d’activitats i amb quatre escenaris diferents, dos d’ells centrals. Així, durant tres dies hi haurà música, muralisme, dansa, skate, graffitis, entre altres.

Es donarà el tret de sortida a les activitats el divendres 11 d’octubre a ka tarda al Banc dels Músics al Passeig de Mar. L’activitat encarregada d’aquesta inauguració serà una mostra de dansa urbana, seguida per un concert de l’artista local Jhay Chávez i més música ja entrada la nit.

Dissabte, està previst la celebració del II Concurs de Graffitis, un taller de breakdance i una batalla de cançons, a banda de més concerts. I diumenge, entre altres, també es farà una nova mostra de dansa urbana i un circuit d’Skate Board. 

A la vegada, es continuarà amb la proposta de muralitzar la ciutat. En aquest cas, durant la celebració del segon BUF es farà un gran mural en el pati de l’Escola Joaquim Ruyra amb motiu dels 100 anys que commemorarà durant aquest curs 2024-2025. 

L’obra escollida presenta la cara de dues figures històriques mirant-se cara a cara dins el número 100 que simbolitza els cent anys del centre educatiu. Un és l’escriptor que li dóna nom, Joaquim Ruyra, i l’altre l’arquitecte que va dissenyar l’edifici original, Francesc Folguera, deixeble d’Antoni Gaudí. El mural, a més, inclou diversos elements emblemàtics de la ciutat de Blanes com Sa Palomera, la Font Gòtica, el Castell de Sant Joan i l’escut de la Família dels Cabrera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.