Guardonen la periodista blanenca Fina Brunet amb el Premi Kong Honorífic del Festival de Sitges

Compartiu aquesta història

Fa uns dies, la periodista blanenca Fina Brunet va rebre un reconeixement de l’organització del Festival de Sitges. Durant el festival, els organitzadors han guardonat Brunet, segons detallen, “per ser una peça clau en la història del festival com a presentadora de totes les projeccions a l’Auditori del Melià”. 

Fina Brunet ha detallat a Ràdio Palafolls que per ella ha sigut un honor aquesta distinció després de tant temps formant part del festival.

La presentadora va rebre el guardó de mans del director del festival, Àngel Sala, després de tenir una gran rebuda per part de l’equip del certamen amb aplaudiments i elogis, a més de dedicar-li dos passadissos després que passés pel photocall i abans de recollir el premi. 

A la gala, va agrair tant a l’equip del certamen com al públic assistent pels aplaudiments, i va recordar que va involucrar-se amb el certamen quan Àlex Gorina el dirigia i TV3 va enviar-la perquè cobrís l’esdeveniment. A la vegada, i pel que fa a la seva experiència, va explicar que treballant al festival va aprendre molt perquè abans no entenia gaire del món del cinema. A la vegada, també va destacar la importància i la rellevància que ha adquirit el festival tant en l’àmbit espanyol com internacional.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.