L’Ampa de l’Institut Font del Ferro prepara una nova funció del Mae Mia!

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte, el Teatre de Palafolls acull una nova representació del musical Mae Mia, creat pels pares i mares de l’Ampa de l’Institut Font del Ferro. Tal com ha avançat Ángela Martínez, una de les organitzadores, la decisió de repetir l’espectacle ve derivada de la demanda de la població de fer-ho. I, és que, segons indica, hi ha famílies que no van poder gaudir-lo en el seu moment i els han demanat si el podien tornar a fer. 

Aquesta representació arriba mentre el grup ja està preparant el nou espectacle familiar que faran aquest any. 

El pròxim espectacle que duran a terme per les famílies és Peter Pan. Tot i que normalment es feia la representació al mes de desembre, enguany l’han avançada al novembre. En aquest sentit, Martínez anima tothom a gaudir de Mae Mia de nou i de Peter Pan durant la seva estrena. 

Pel que fa a novetats, el Mae Mia comptarà amb dues actrius noves, tenint en compte que dues de les anteriors no poden participar-hi en aquesta nova representació. Tot i això, l’essència de l’espectacle serà la mateixa. Així, tothom interessat pot comprar ja les seves entrades de forma anticipada a la papereria Colors o al Cafè de Palafolls, o sinó el mateix dissabte abans de la funció a un preu de 3 euros.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.