S’incorporen dues persones a la plantilla municipal dins el programa Treball i Formació del CCM

Compartiu aquesta història

Fa uns dies es van incorporar a la plantilla de l’Ajuntament de Palafolls dos nous treballadors. La contractació s’emmarca dins el programa Treball i Formació que gestiona el Consell Comarcal del Maresme i que, enguany, arriba a l’onzena edició. 

Concretament, els dos treballadors s’incorporen com a peons a la brigada municipal i a l’àrea de Cultura. El contracte té una durada de 12 mesos a jornada completa i inclou formació i un itinerari d’acompanyament personalitzat que prepara la persona per tenir més oportunitats laborals de cara al futur. 

El programa Treball i Formació del CCM, es tracta d’un programa que busca fomentar la inserció laboral de persones en situació d’atur i amb especials dificultats d’integració en el mercat laboral. Es tracta d’un programa que combina l’experiència professional amb accions de formació adreçades a millorar les opcions futures de reinserció laboral de les persones participants.

Aquests dos nous treballadors municipals se sumen als 47 més que aquesta setmana passada ha contractat el consell comarcal per incorporar-se en 24 ajuntaments del Maresme. Des de 2013, el Consell Comarcal ha contractat prop de 650 persones en el marc d’aquest programa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.