URGENT

La generalitat de Catalunya preveu destinar 10 milions d’€ a ajudar ajuntaments que hagin d’invertir en posar al dia urbanitzacions.

Compartiu aquesta història

El conseller de polítiques territorials i obres públiques, Joaquim Nadal, va avançar ahir en comissió parlamentària que l’executiu català pretén ajudar als consistoris a posar al dia les més de 1000 urbanitzacions que han nascut en dècades anteriors i amb condicions de precarietat urbanística.

Per a Nadal, el problema s’ha agreujat quan moltes de les urbanitzacions s’han començat a usa com a primera residència.

Segons el conseller la problemàtica de les urbanitzacions és complexa i requereix una col.laboració entre diferents agents; propietaris, ajuntaments i administració autonòmica. Nadal es va comprometre a promoure una nova llei per millorar les urbanitzacions dotada de 10 milions € per ajudar als ajuntaments més afectats pel fenomen de les urbanitzacions.

Si la llei es promulga ràpidament l’aj de PLF podria optar a aconseguir ajudes per algunes de les obres que té entremans com ara el clavegueram de Ciutat Jardí o el canvi d’enllumenat a Mas Reixach.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics