URGENT

Una immobiliaria de BCN construirà 240 vivendes al nostre municipi.

Compartiu aquesta història

La empresa de promocions urbanístiques ICASA, amb seu al passeig de Gracia de BCN, començarà aquests any la construcció de 240 pisos a la nostra població.

Aquests pisos són part de les 320 vivendes previstes que s’han de construir entre la nova biblioteca Enric Miralles i el riu Tordera.

Entre aquests pisos n’hi ha 32, que seran de titularitat pública, és a dir, seran propietat de l’ajuntament de PLF que els destinarà a Pisos de protecció oficial de venda.
En la mateixa zona està prevista la construcció de 35 pisos més, que seran destinats a persones grans. Aquests últims pisos estan pensats per a que les persones grans puguin viure en plantes baixes i compartint serveis com ara la bugaderia.

Per la seva proximitat al riu Tordera, l’ACA va declarar els terrenys inundables, i va dictar una sèrie de mesures correctores, que hauran d’aplicar-se abans de la construcció, com ara elevar el terreny 50 cm per evitar inundacions.

L’empresa Icasa, la promotora més important en aquesta operació, pretén, a més, començar a construir 500 pisos més aquests any en diferents punts de Catalunya

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics