URGENT

L’agenda del cap de setmana.

Compartiu aquesta història

Aquesta setmana s’ha inaugurat la exposició Andes de sud a nord, una mostra fotografica de Laura Piferrer i Josep Mula, que estarà fins a finals de mes penjada de les pareds del Mid de PLF. Són fotografies espectaculars sobre el món de la muntanya.

Diumenge hi haurà una nova sessió del festival infantil del nostre municipi. Prendrà el protagonisme el mon del cinema, al teatre de PLF a partir de les 6. S’hi projectarà l’exitosa producció Cars.

Aquests vespre el Cineclub Garbí enceta el segon semestre de la seva programació. “Nueve vidas” del colombià Rodrigo García obre aquest nou programa amb una història de nou dones, que ha rebut molt bones crítiques per part de la crítica i del públic. La sessió tindrà lloc a dos quarts d’onze de la nit al Centre Cultural de Malgrat de Mar.
Rodrigo García, fill de l’escriptor Gabriel García Márquez, explica nou moments diferents en la vida de diferents dones. Rodrigo García va rodar la pel·lícula en només 17 dies el 2005 i utilitzant plans seqüències.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics