URGENT

A Malgrat continuen els talls de carrers.

Compartiu aquesta història

La Policia Local informa que el carrer de les Germanes Torrell, el que va des de la nova rotonda de l’9inici del carrer del Carme i cap al Cap municipal, així i un carril de sortida del carrer de can Feliciano, on es troba la caserna de la policia local, han estat tallats al trànsit de vehicles arran de les obres de millora del carrer de Passada. El tall es va fer efectiu dimecres i d’aquí uns dies, també es tallarà el carril que ha quedat obert de can Feliciano

El regidor de Governació, Valentín Rodríguez, ha explicat que durant aquests dies la Policia Local ha repartit avisos informatius dels canvis circulatoris als veïns de la zona. A més, s’hi ha col·locat senyalització extraordinària. El regidor també ha detallat que el carrer de les Germanes Torrell és només d’entrada i sortida per als veïns. El tall també afecta a un tram de l’avinguda de Tarragona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics