URGENT

Circular sense cinturó és la principal infracció de trànsit que al nostre municipi, segons la campanya realitzada per la policia local

Compartiu aquesta història

De totes les denuncies realitzades durant la campanya, el 46% va ser per conduir sense cordar-se el pertinent cinturó de seguretat. Aquesta és la principal infracció denunciada l’any passat seguida per la manca de la documentació del vehicle o de la Inspecció tècnica, la ITV, amb un 21%.

Un altre dels elements de seguretat, obligatoris des de l’any passat és la cadireta pels més petits. Un 16% de les denuncies practicades per la policia local de PLF en la campanya de l’any passat va ser per aquests element, ja sigui per la seva manca o per que la utilitzada no estava homologada.

Marc Penya, cap de la policia local ens explica com es va fer aquesta campanya de seguretat en el trànsit.
-*

El mateix penya serà l’encarregat de presentar la memòria de seguretat del municipi el proper 22 de febrer a la sala de plens de l’ajuntament de PLF

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics