URGENT

La Regidoria de Comerç i Turisme de Malgrat de Mar presentarà el proper dilluns 19 de febrer el Pla de Dinamització de Turisme i Comerç.

Compartiu aquesta història

Aquest pla, que ha estat elaborat per l’empresa Ati-Markefin del Grup Cerveró durant el 2006, és un treball conjunt dels sectors públic i privat i ha de servir per dinamitzar el sector turístic a la població.
Aquesta eina de treball proposa accions, plantejades segons la prioritat de l’execució, per dotar el sector turístic i comercial de noves eines que permetin potenciar l’atractiu turístic de Malgrat de Mar. Les actuacions proposades pel Pla de Dinamització també van encaminades a desestacionalitzar l’oferta turística i allargar la temporada turística més enllà de l’estiu

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics