URGENT

L’aj de PLF ja ha obert el concurs per adjudicar les obres d’enllumenat de Mas Reixach.

Compartiu aquesta història

Després de mesos de negociacions i discussions en la passada sessió plenària del mes de gener es va aprovar obrir el concurs que ha de permetre la presentació d’ofertes de diferents empreses per fer les obres d’enllumenat a Mas Reixach.

Les obres tenen un pressupost base de 264.353,04 €, i hi ha un termini màxim de 20 dies per tal que es presentin les diferents empreses que optin a realitzar les feines.
S’espera que un cop s’hagin presentat les empreses el cost final de l’obra es pugui rebaixar i aconseguir així una rebaixa en la participació dels veïns de l’urbanització.
Recordem que després de mesos de negociació l’ajuntament de PLF participarà amb una quantitat fixa, que representa prop del 37% del cost palafollenc de l’obra, ja que la urbanització es compartida per PLF i Tordera.

Si finalment es rebaixa el preu de l’obra aquesta rebaixa ha de beneficiar sols als veïns de Mas Reixach, que s’han mostrat molt crítics amb l’actitud del consistori palafollenc.

Ara però hi ha una nova preocupació per els veïns. Ara es pregunten si la primera rebaixa de preu es va fer a costa de la qualitat final del canvi d’enllumenat.
Una de les accions que es van fer per rebaixar el preu va ser canviar els fanals previstos, de 9 metres d’alçada per uns altres més baixos, de 4 metres. La preocupació és saber si aquests nous fanals més baixos, deixaran zones a les fosques, o la il·luminació serà suficient.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics