L’ajuntament de Malgrat de Mar aprovarà demà el conveni col.lectiu tan del personal laboral i dels funcionaris que treballen pel consistori malgratenc

Tal i com ja va fer a finals de l’any passat el consistori palafollenc, Malgrat aprovarà els convenis col.lectius dels funcionaris i del personal laboral de l’administració local. Segons dades facilitades pel consistori malgratenc a aquesta emissora, a l’aj de la població hi treballen en total 167 persones, a les que afectaran aquests convenis.

Aquestes aprovacions, son part del ple que demà celebrarà el consistori malgratenc que començarà a les 9 del vespre a la sala de plens de l’ajuntament de Malgrat. En la sessió plenària d’11 punts a l’ordre del dia, també revisarà les tarifes del servei de taxi a Malgrat per aquests any 2007.

En el tram final del ple ordinari de demà, es debatrà dues mocions presentades, una per ICV i una altra per ERC, però totes dues encaminades a reclamar la millora del servei de rodalies de RENFE al Maresme i en general a Catalunya.
Això ho em sabut avui, un dia en que hem de sumar una nova avaria al llarg historial de la companyia en aquests inici d’any.

Aquests matí una avaria en el sistema de senyalització de l’estació de Sants de Barcelona ha causat durant més de dues hores, retards d’uns 20 minuts en tots els trens de Rodalies de Renfe, així com els de mitjana i llarga distància.La incidència, segons han informat fonts de la companyia ferroviària, s’ha produït cap a les 6.10 hores i, encara que s’ha reparat poc abans de les 7.00 hores, la circulació de trens no s’ha normalitzat fins a les 8.30 hores.L’avaria ha provocat retards d’entre 10 i 30 minuts en tots els trens de Rodalies i de mitjana i llarga distància al seu pas per la capital catalana.Tot i que la fallada en el sistema de senyalització s’ha solucionat, la xarxa de Rodalies encara ha patit retards puntuals en les hores següents.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics