URGENT

Altres activitats del cap de setmana

Compartiu aquesta història

Qui no es vulgui disfressar també té opcions culturals per fruir d’aquests cap de setmana.

Aquests vespre retornen les paraules prenyades a PLF. Avui els protagonistes seran el gallec Xuan Bello i el català Jordi Cornudella. La cita amb la poesia és a les 10 del vespre al MID.

També a PLF, però diumenge nova cita amb la mostra de teatre amateur. A les 6 de la tarda es representarà el musical infantil PINOTXO el titella sense fils, de Quim Carné i Joan Batista Torrella.
A càrrec de la faràndula de Sabadell. L’entrada a l’espectacle és de 5€, però al ser un espectacle infantil, els infants que vagin al teatre aquests diumenge, sempre i quan vagin acompanyats tindran l’entrada gratuïta. L’obra com dèiem començarà a les 6 al teatre.

També destaquem aquests cap de setmana l’audició de sardanes a Sta. Susanna d’aquests diumenge a les 6 de la tarda i altres sessions de teatre amateur; a Malgrat es celebra el 12è concurs de teatre i a Calella el 23 concurs de teatre amateur, amb la representació de circus mundi, una obra que ja s’ha representat al nostre municipi.

Diumenge també actuarà al Claver de Tordera el cantautor Lluís Llach. Ho farà a les 7 de la tarda dins el cicle de lletra i musica del s.XX.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics