URGENT

Aquests és un cap de setmana de Carnaval.

Compartiu aquesta història

Avui les diferents escoles del municipi celebren el carnestoltes.

El Ceip Mas Prats ja ha fet la seva Rua DE CARNESTOLTES AQUEST MATÍ. La directora del centre, Contxa Gómez ens explica com ha anat la jornada.

L’altre escola de PLF les Ferreries, han aprofitat per treballar aquesta setmana la màgia, per això avui els mestres han escollit disfressar-se de mags, mentre que els nens podien triar personalment de què es volen disfressar. Això ens ho explica la cap d’estudis del centre, Montse Sánchez.

La llar d’infants i l’institut de PLF també han fet avui actes relacionats amb el carnestoltes.

A nivell més general aquest cap de setmana el carnestoltes arriba a gaire bé totes les poblacions.

A Malgrat el carnaval comença aquests vespre amb la rua amb inici a l’avinguda de la Mediterrània a partir de les 10 del vespre, i final al Pavelló Polisportiu Municipal, on es farà el ball amb l’orquestra Pensilvània.

Ja dissabte a les 5 començarà la rua infantil que acabarà al pavelló esportiu on es farà el Festival infantil a càrrec del Grup Noe amb l’espectacle “El viatge de l’arc de Sant Martí”.

Diumenge al matí, Pineda celebra la Rua de Carnaval amb 16 carrosses confirmades. La rua de Carnaval de Pineda començarà diumenge a les 11 del matí i s’acabarà a la Plaça de les Mèlies amb la tradicional escudellada popular organitzada pel XIP, que espera repartir 6000 racions enguany.

També Tordera celebra el seu carnestoltes La rua de disfresses tindrà lloc aquest dissabte, comptarà amb més de 500 participants.
La concentració de disfresses serà al c. d´Amadeu Vives (davant la Residència Can Comte) i a 2/4 de 6 començarà la rua.
El recorregut finalitzarà a la plaça de l´Església amb una xocolatada per a tots els participants.

En canvi haurem d’esperar fins dissabte vinent per assistir a la rua de PLF que es farà el proper dissabte 24 de febrer.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics