URGENT

Els fanals que es posaran a Mas Reixach seran finalment de 7 m d’alçada.

Compartiu aquesta història

Finalment els fanals de donaran llum a Mas Reixach, no seran de 9 metres, com preveia el primer projecte, ni tampoc de 4 com ho preveia el segon dels projectes, sinó de 7 metres.
Les reticències venials per la possible manca de llum amb els fanals de 4 metres, han fet reconsiderar la proposta del consistori, que s’ha compromès a posar-ne uns de 7 metres.
La distància entre fanals, de 30 metres i el fet que sols es situessin en una banda del carrer, van fer sospitar als veïns que no hi hauria prou llum amb uns fanals de 4 metres. Per això en l’assemblea de la passada setmana el consistori va presentar la possibilitat de posar-ne uns de 7 m en comptes dels de 4. L’assemblea va votar-hi a favor.
A més, el consistori va insistir que no hi hauria molta diferència econòmica respecte al projecte previst i que per tan la repartició econòmica i el pressupost es mantenien segons s’està negociant.
L’alcalde de PLF, Valentí Agustí reconeix que amb aquests nous fanals la situació millorarà i espera que el projecte de l’enllumenat de Mas Reixach tiri endavant el més aviat possible.
El projecte es troba ara en concurs d’ofertes, per tal que les empreses interessades pressentin els seus pressupostos i poder fixar el cost final del canvi d’enllumenat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics