URGENT

Plataforma per Catalunya presentarà una llista electoral a Malgrat de Mar.

Compartiu aquesta història

Segons ha pogut saber Ràdio Palafolls, la formació política nascuda el 2002 i que es van presentar a les eleccions municipals del 2003 a 8 poblacions catalanes, en les que van aconseguir 5 regidors en diferents poblacions. Una de les poblacions en les que es van presentar va ser PLF, on no van aconseguir més de 20 vots i no van aconseguir representació al consistori.
A Malgrat de Mar, serà la primera vegada que la formació presenta una llista a les eleccions municipals, segons han confirmat a l’emissora des de la seva seu a BCN, tot i que no han avançat qui serà el cap de llista per que “encara s’està negociant”.
El discurs de Plataforma per Catalunya es sosté en un major control de la immigració, l’aplicació de “tolerància zero” davant la deliqüncia i el `terrorisme, la defensa dels valors tradicionals de la família i la protecció del medi ambient.
El partit, fundat i presidit per Josep Anglada, es va formar l’abril del 2002 i va participar activament en les manifestacions contràries a la instal·lació d’una mesquita a Premià, població en la també es van presentar a les eleccions i van aconseguir un regidor a través d’un partit independent.La formació ja va anunciar l’any passat també a aquesta emissora que no tornaran a presentar llista a PLF per a les properes eleccions municipals del mes de maig, ja que la persona que va encapçalar la llista ara fa 4 anys, ha marxat del nostre municipi, i no hi ha ningú més del partit a PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics