URGENT

Detinguda una jova de Malgrat per posessió de cocaïna

Compartiu aquesta història

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquests cap de setmana en un control de trànsit a Blanes (Selva) un dona que portava 13 paperines de cocaïna, que li van ser descobertes i confiscades mentre li feien la prova d’alcoholèmia al seu company, que va triplicar el límit permès.Segons ha informat avui la policia catalana, la detinguda és una veïna de Malgrat de Mar de 32, que de matinada va ser sorpresa per un control del dispositiu Nansa a la carretera GI-682, a Blanes.Al comprovar que el conductor del turisme presentava evidents símptomes d’embriaguesa, els agents li van practicar la prova d’alcoholèmia, en què va triplicar el límit permès, de manera que van immobilitzar el vehicle.A més, mentre el seu company era sotmès a les proves d’alcoholèmia, els Mossos van registrar la seva acompanyant, i van trobar que portava 13 paperines d’una substància estupefaent, probablement cocaïna, per la qual cosa va ser detinguda.La jove ha passat ja a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics