URGENT

Una empresa d’autocars i l’ajuntament de Sta Susanna han signat un conveni per promocionar el nom del municipi arreu del món

Compartiu aquesta història

El conveni, que té una durada de cinc anys i un cost de 6.000 euros, es part del Pla de Dinamització Turística del municipi. El conveni es concreta amb la inserció del nom i la imatge del municipi als autocars de l’empresa, tant pel que fa la promoció de Santa Susanna com a destinació de turisme esportiu, de reunions i convencions, turisme familiar, cultural, actiu i nàutic.
L’acord l’han signat el nou alcalde de la població Josep Monreal i el responsable de l’empresa d’autocars. Monreal ha destacat la implicació del sector privat en la dinamització turística del municipi.

L’Ajuntament de Santa Susanna ja va signar un conveni similar amb els taxistes del poble per a la promoció de la destinació a nivell comarcal.

(RÀDIO PALAFOLLS – GUM INFO)

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics