URGENT

Els mossos d’esquadra alerten que deixar a la vista el suport del GPS pot afavorir el robatori a l’interior del vehicle.

Compartiu aquesta història
La utilització del GPS s’està extenent en els darrers temps

Després de detectar-se algunes denúncies al Maresme d’aquests robatoris, els Mossos d’Esquadra han posat en marxa una campanya d’advertència als conductors perquè siguin més curosos a l’hora de deixar certs objectes dins el cotxe. Segons han pogut constatar els agents, bona part dels conductors que han estat víctimes de robatori, malgrat que van amagar l’aparell del navegador a la guantera o sota el seient, no van fer el mateix amb el suport. Segons la policia els lladres acostumen a obrir aquells cotxes on hi ha coses de valor o indicis que n’hi poden haver.
En aquest sentit, entre les mesures per prevenir furts al cotxe es recomana no deixar a la vista res que pugui donar pistes al lladre que allà s’hi guarden objectes de valor. Finalment, dins la campanya de prevenció engegada a la nostra comarca també es demana la col·laboració ciutadana. Es demana a tothom que vegi moviments sospitosos o persones amb actitud sospitosa que truqui al 088

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics