URGENT

L’oposició critica el llibret que l’ajuntament de PLF està repartint aquesta setmana en el que resumeix la gestió municipal dels últims 4 anys

Compartiu aquesta història

Els tres grups a l’oposició critiquen l’absència de les seves formacions al llibret de la gestió municipal, que segons ells és un llibre partidista i electoralista.
Xavier Dalmau, regidor de CIU a l’ajuntament i alcaldable de la federació en les properes eleccions, creu que el llibret demostra l’actitut poc democràtica de l’alcalde de PLF, Valentí Agustí.

Dalmau també creu que hi ha errors i manca d’informació en el llibre del consistori.
Per la seva banda Òscar Bermán, alcaldable popular al consistori palafollenc, ha anunciat que pensa portar el llibre “quan creixer no és engreixar-se” a la junta electoral, perque el considera una llibre electoralista.

Berman recorda que fa 4 anys, en l’anterior llibret, si que va poder participar-hi, com a membre de l’oposició.
L’últim dels grups amb representació municipal, ERC manifesta que la despesa de fer aquests llibret podria haver estat destinada a altres coses més necessàries. Ho ha manifestat el seu cap de llista Jordi Pedemonte.

El llibret repassa en 80 planes diferents aspectes de la gestió municipal dels últims 4 anys amb diferents dades numèriques i informacions sobre projectes realitzats o pendents de realitzar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics