URGENT

55 persones de PLF veuran demà l’obra de teatre el Mètode Gronholm.

Compartiu aquesta història

Un autocar complet sortirà demà al vespre de PLF direcció a BCN per anar a veure l’obre de teatre del Mètode Gronholm, una obra de gran èxit que es representa al poliorama.
L’autocar, organitzat des de l’àrea de joventut de l’ajuntament de PLF, es va omplir amb facilitat i es van tancar les inscripcions a principis de mes.

La sortida de l’autocar serà a les 7 de la tarda des de la plç. d’AX. La sortida té un cost de 20€, ja que el consistori subvenciona als participants el bus, i per tan el cost és el de l’entrada a l’espectacle dirigit per Sergi Belbel.

El mètode Gronholm” es una comèdia que neix d’una noticia apareguda als diaris en la que se eludia a una sèrie de documents trobats en un contenidor i que pertanyien al departament de personal de una cadena de supermercats. En els papers hi havia anotacions “racistes i vulgars” de las persones que havien realitzat l’entrevista de treball.
L’obra mostra com 4 persones són capaces de fer qualsevol cosa fins perdre la seva dignitat” per aconseguir el treball. “El mètode Gronholm”, està protagonitzat per Jordi Buixaderas, Lluis Soler, Roser Batalla i Jordi Díaz i fou escrita per encàrrec del Teatre Nacional de Catalunya

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics