L´accidentalitat a Palafolls es va reduir prop d´un 30% l´any passat, respecte a les xifres del 2005

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Segons les dades de la memòria de la Policia Local, fa dos anys hi va haver 229 accidents, mentre que l´any passat només se´n van comptabilitzar 167.Una de les causes que podria explicar aquesta reducció en el nombre d´accidents passa per la major presència de policies al carrer que, segons consta en les memòries, s´encarreguen d´agilitzar el trànsit i fer-lo més segur, sobretot durant les hores de màxima concurrència. La Policia Local va incrementar el control del trànsit l´any passat a la zona centre de la població, segons consta en el document, posant una especial atenció a les zones d´estacionament per a autobusos i per a disminuïts. En total, es van posar més de dues mil denúcies de trànsit.Segons consta a les memòries, es van denunciar 2.083 infraccions a les ordenances municipals, 236 casos d´estacionament incorrecte en zona blava, així com 236 casos de manca de documents, d´ITV o
Són dades de la presentació de la memòria de la polícia local que es va fer ahir al vespre a la sala de plens de l’ajuntament de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics