URGENT

L´accidentalitat a Palafolls es va reduir prop d´un 30% l´any passat, respecte a les xifres del 2005

Compartiu aquesta història

Segons les dades de la memòria de la Policia Local, fa dos anys hi va haver 229 accidents, mentre que l´any passat només se´n van comptabilitzar 167.Una de les causes que podria explicar aquesta reducció en el nombre d´accidents passa per la major presència de policies al carrer que, segons consta en les memòries, s´encarreguen d´agilitzar el trànsit i fer-lo més segur, sobretot durant les hores de màxima concurrència. La Policia Local va incrementar el control del trànsit l´any passat a la zona centre de la població, segons consta en el document, posant una especial atenció a les zones d´estacionament per a autobusos i per a disminuïts. En total, es van posar més de dues mil denúcies de trànsit.Segons consta a les memòries, es van denunciar 2.083 infraccions a les ordenances municipals, 236 casos d´estacionament incorrecte en zona blava, així com 236 casos de manca de documents, d´ITV o
Són dades de la presentació de la memòria de la polícia local que es va fer ahir al vespre a la sala de plens de l’ajuntament de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics