Malgrat de mar va inaugurar ahir l’ampliació del parc Francesc Macià, que ja té cinc hectàrees de terreny

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El nou espai està unit a l’antic per una passarel·la de fusta que travessa la riera. La consellera de Treball de la Generalitat, Maria del Mar Serna, i l’alcaldessa de Malgrat de Mar, Conxita Campoy, van presidir l’acte d’inauguració, al qual van assistir centenars de persones . El parc s’ha dividit en diferents zones, en funció del col·lectiu a què va dirigit. Així , hi ha una adreçada als més petits amb jocs musicals, d’aigua, d’equilibris, tirolines i ponts elevats. També hi ha una zona esportiva amb una pista per patinar, una per jugar a futbol i a bàsquet, una altra de bàdminton i voleibol, i tres taules de tennis de taula. Al centre del parc, que està tancat de nit, s’hi ha construït un amfiteatre i un espai de pícnic per a les famílies.

Les obres, que han superat els 600.000 euros i es van començar el 2003, han anat a càrrec de més de 80 alumnes d’escoles taller i programes d’ocupació adreçats a joves en situació d’atur per fomentar la inserció laboral a través de l’aprenentatge d’un ofici. La consellera de Treball va destacar la feina feta per aquests alumnes i també la tasca que fan les agents cíviques, projectes que tenen com a objectiu la inserció laboral de persones que estan en situació d’atur. L’alcaldessa va agrair la feina a tothom que ha fet possible el parc i va demanar als veïns que el cuidin i el respectin. Després va començar l’espectacle infantil

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics